TOP 5: Accesorii pentru telefoane utile în mașină

Îți place tehnologia și petreci mult timp în mașină, așa că smartphone-ul tău joacă un rol esențial atunci când ești la volan. Iată o listă cu accesoriile care îți pot face experienţa condusului mult mai plăcută şi mai sigură. Am adunat câteva gadgeturi şi lucruşoare mici, capabile de lucruri mari, pe care vi le prezentăm în continuare.


 

#1 Suport auto pentru telefon/tabletă

Telefonul tău are şi el nevoie de un loc special în maşină. Dacă foloseşti Waze sau alte aplicaţii GPS în trafic, cu siguranţă ţi-ai dori să ai unghiul perfect de vizualizare. Să ţii în mână sau pe scaun telefonul în timp ce urmăreşti indicaţiile rutiere sau răspunzi la un apel e destul de riscant. Un suport auto îţi păstrează telefonul în siguranţă într-un loc vizibil şi te scapă de un stres suplimentar. Fie că preferi suporturile magnetice, cu ventuze sau cu prindere în slotul CD, cu siguranţă vei găsi varianta potrivită pentru tine fără să scoţi prea mulţi bani din buzunar. Iată recomandările noastre:

Suport magnetic Mpow Grip Magic Air Vent. Preț: 24:99 lei

Suport auto pentru telefoane magnetic universal Mpow Grip Magic Air Vent

Suport Ringke Monster. Preț: 139.99 lei

Suport auto pentru telefoane magnetic universal Mpow Grip Magic Air Vent

#2 Încărcător auto

Majoritatea mașinilor noi are cel puțin un port USB pentru încărcarea dispozitivelor sau conectarea lor la sistemul infotainment. Dar ce faci dacă mașina ta nu are unul sau vrei să încarci mai multe dispozitive în același timp? Tocmai de aceea e bine să ai în mașină un încărcător auto, cel puțin dual USB. Nu sunt scumpe. Se conectează la bricheta auto și încarcă rapid telefonul. E important să fie compact și să fie dotat cu tehnologia de încărcarcare rapidă, cum e Qualcomm Quick Charge 3.0. Iată recomandarea noastră:

Benks Dual Metal QC 3.0. Preț: 70 lei

Incarcator auto Qualcomm Quick Charge 3.0 Benks Dual Metal negru

#3 Baterie externă

Un powerbank de calitate te-ar putea scoate din multe încurcături atunci când te aștepți mai puțin. Așa că, pe lângă încărcătorul auto, e indicat să ai mereu la tine o altă sursă alternativă pentru încărcarea bateriei telefonului. Powerbank-urile de la Anker nu mai au nevoie de nicio prezentare. Noi îți recomandăm acest model. Nu te va lăsa niciodată la greu.

Anker PowerCore 15600. Preț: 190 lei.

Baterie externa Anker PowerCore 15600 mAh negru

#4 Adaptor bluetooth

Dacă ai o mașină nouă probabil te bucuri și de conectivitate bluetooth. Însă nu toate mașinile au această conexiune, așa că un adaptor bluetooth rezolvă acest minus. Se conectează la sistemul audio al mașinii prin intrarea auxiliară și e cea mai simplă metodă prin care poți asculta muzica preferată direct de pe telefon.  Iată recomandarea noastră:

Receiver Bluetooth 4.1 Multi-Point Mpow Streambot cu hands-free. Preț: 88.92 lei

Receiver Bluetooth 4.1 Multi-Point Mpow Streambot cu hands-free

#5 Cabluri de încărcare de rezervă

Îți recomandăm să ai mereu în mașină un cablu de rezervă pentru telefonul tău. Ești pregătit pentru situația în care cel pe care îl folosești deja s-a stricat. Dacă ai sufficient spațiu în mașină, ai putea să fii prevăzător și să păstrezi cabluri diferite. Chiar dacă ai un iPhone, ai putea să pui la deoparte un cablu micro-USB sau USB-C prin preajmă. S-ar putea să nu ai nevoie niciodată de ele, dar prietenii tăi ar aprecia un tovarăș pregătit mereu pentru orice situație. Mai ales atunci când telefonul lor tocmai a rămas fără baterie. Vezi AICI oferta noastră de cabluri, cu prețuri începând de la 29.99 lei.

Last news