UNTOLD 2017: 7 gadget-uri MUST HAVE pentru o experiență de neuitat!

“Best Major Festival 2015” în Europa, Untold îi va aduce (și) în acest an la Cluj pe cei mai bine cotați artiști ai lumii în materie de muzică dance, electronică, EDM sau trance. Pe scena de pe Cluj Arena, în perioada 3-6 august, vor urca Armin van Buuren, Tiësto, Hardwell, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike şi Martin Garrix. Trei săptămâni au mai rămas până la cea de-a treia ediție Untold, iar eastcom.ro îți propune o serie de gadgeturi care îți vor face viața mai ușoară pe toată durata festivalului.


Bateria externă premium Anker PowerCore+ 26800 mAH Quick Charge



  • Preț: 346,09 lei

  • Cumpără

    Cu Anker Powercore+ 26800 mAH vei fi cel mai căutat prieten din gașca ta pe durata festivalului. Bateria externă dispune de 3 porturi USB, așa că poți încărca în același timp telefonul tău, cât și alte două dispozitive. Capacitatea uriașă a bateriei îți oferă posibilitatea de a încărca un Iphone 6 de până la 10 ori. Și nu oricum, ci cu 75% la sută mai rapid comparativ cu bateriile externe clasice. Anker Powercore+ 26800 este compatibil cu toate dispozitivele Apple, Android smartphones, tablete sau alte dispozitive ce se încarcă prin portul USB.

Muzică non-stop cu boxa portabilă Mpow Armor

 


Dacă te plictisești în pauzele dintre concerte sau ești în zona de camping și vrei să asculți alături de prietenii tăi  play-list-ul preferat, boxa portabilă Mpow Armor este cu siguranță ceea ce căutai. Te conectezi via bluetooth, apeși play iar muzica va continua neîncetat până la 10 ore, dar asta nu e tot. Bateria încorporată de 10.000 mAH îți va permite să îți încarci telefonul în timp ce asculți muzică.



Husa subacvatică waterproof Mpow Armband


 

  • Preț: 29,99 lei

  • Cumpără

    Ca să poți dansa în ploaie fără nicio grijă, eastcom.ro îți recomandă cu încredere husa universală waterproof de la Mpow. Clienții și partenerii noștri au testat-o cu succes la edițiile precedente Electric Castle :), găzduit la Castelul Banffy din Bonțida, judetul Cluj. Husa are certificare IPX8, este prevăzută cu un sistem de prindere pe braț, de tip Armband, cântărește abia 50 de grame și e rezistentă la șocuri. Vei putea folosi touch-screen-ul telefonului tău dacă vrei să răspunzi unui apel sau să faci fotografii.


Fotografii numai bune de pus în ramă



  • Preț: 69,99 lei

  • Cumpără

    Dacă ești pasionat de fotografie, cu setul de lentile foto Mpow3in1 Professional poți să faci diferența chiar dacă nu dispui de un aparat foto profesional. Acest set de lentile îți permite să faci poze în format fish-eye Supreme 180°, dar poți obține și fotografii wide, cu mai mult conținut, asta dacă vrei să surprinzi într-o singură fotografie întreaga scenă Untold și ai ținut morțiș să prinzi un loc cât mai în față. Trebuie să știi că sistemul poate fi folosit pe orice terminal al cărui lentilă are diametrul maxim de 13 mm.


Selfies la superlativ



  • Preț: 49,99 lei

  • CumpărăOrganizatorii Untold le-au permis și în acest an participanților accesul cu selfie stick-uri pe timpul concertelor. Dacă ai ajuns singur la eveniment sau pur și simplu vrei ca toți prietenii tăi să apară în fotografiile de grup, fără să apelezi la ajutorul cuiva, stickul selfie Mpow Isnap X îți va fi cu siguranță de mare folos. Brațul telescopic se conectează prin bluetooth la orice telefon IOS și ANDROID, iar bateria inclusă oferă 20 de ore de utilizare sau 3.000 de declanșări. E cel mai compact stick selfie. Măsoară 18 cm când e retractat și se extinde până la o lungime de 81 cm. Disponibil în trei culori: negru, albastru și roz.


Răcorește-te cu mini ventilatorul portabil Benks



  • Preț: 24,99 lei

  • Cumpără

    Te vei afla printre zeci de mii de fani la Untold, așa că pe lângă pauzele de hidratare noi ne-am gândit că ți-ar prinde bine și o adiere de vânt care să te răcorească. Mini ventilatorul portabil Benks este un gadget simplu de folosit, foarte eficient și se conectează la orice terminal cu port microUSB (Android) sau port Lightning (IOS). Cântărește cât o monedă de 50 de bani și consumă în 30 de minute opt procente din bateria telefonului tău. Disponibil în patru nuanțe: alb , verde, albastru și portocaliu.


Căști audio wireless bluetooth 4.1 Mpow Coach Sport



  • Preț: 149,99 lei

  • Cumpără


  • Muzica și artiștii tăi preferați nu trebuie să-ți lipsească din viața de zi cu zi. Fie că ești acasă,  pe stradă, în  sala de sport,  în vacanță sau în  drum spre locul de muncă, căștile audio wireless bluetooth Mpow Coach Sport îți vor încânta simțul auditiv. Căștile fără fir se conectează prin tehnologia Bluetooth 4.1, iar tehnologia CVC6.0 reduce și filtrează zgomotul de fond ambiental atunci când asculți muzică sau ești într-o convorbire telefonică. Cu aceste căști te vei putea bucura de 8 ore de redare audio și de un stand-by de 175 de ore.

Last news