Vânzările iPad, în creștere după 3 ani. Cum s-a vândut iPhone

Apple a înregistrat încasări și profituri record de-a lungul anilor, însă în al doilea trimestru al anului trecut rapoartele financiare ale companiei nu arătau atât de bine. La începutul lunii august, Apple a anunțat oficial încasările pentru al treilea trimestru fiscal al anului 2017 și se pare că gigantul din Silicon Valley a reușit să revină pe un trend ascendent.


Compania americană a redus în ultimele luni prețurile pentru iPad, iar rezultatele au fost pe măsură: 11,4 milioane de tablete vândute, o creștere de 15% în vânzări. Asta după ce acest produs nu mai cunoscuse o creștere în vânzări din 2014.

Apple a raportat o creștere și pentru iPhone, însă ceva mai mică: 40,4 milioane de unități vândute în trimestrul III al anului fiscal 2017, cu 2 procente mai mult față de același trimestru al anului trecut.

Compania Apple a ajuns la o valoare de 800 de miliarde de dolari și și-a consolidat poziția de lider în topul celor mai valoroase branduri din lume, potrivit theverge.com


Pe eastcom.ro găsești o gamă variată de accesorii pentru iPhone și iPad: huse și folii de sticlă securizate, baterii externe și încărcătoare, suporturi și cabluri lightning.

Last news