VIDEO | De ce să NU muşti bateria unui telefon

Bateria unui iPhone a explodat într-un magazin de electronice second-hand din Xi'an, China. Incidentul bizar a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului şi a devenit viral pe internet, cu peste 5 milioane de vizualizări în 24 de ore.

Potrivit Taiwan News, un tânăr s-a prezentat în magazin pentru a-şi înlocui bateria telefonului. Ca să nu fie păcălit şi să se aleagă cu un fake, acesta s-a gândit că ar putea testa originalitatea bateriei muşcând din ea.

Acumulatorul a explodat şi a fost cuprins de flăcări într-o fracţiune de secundă. Din fericire, tânărul şi ceilalţi oameni prezenţi în magazin s-au ales doar cu o sperietura zdravănă, fără ca cineva să fie rănit.

Apple a fost în centrul atenţiei în ultimele luni după ce a recunoscut că încetineşte, în mod deliberat, performanţele iPhone-urilor mai vechi. Compania americană şi-a cerut scuze ulterior şi le-a promis utilizatorilor reduceri substanţiale pentru înlocuirea bateriilor problematice de pe iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus şi SE.


Pe eastcom.ro găseşti baterii externe fiabile şi sigure în utilizare, marca Anker şi Benks, de capacităţi diverse, de la 3000 mAh pânâ la 26800 mAh. Vezi oferta AICI.

 

Last news